11.11.11-actie 2023 - ontbijtservice

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie dat rond deze tijd van het jaar wij samen met KWB en Femma Eversel de handen in elkaar slaan om en ontbijtservice op touw te zetten met de bedoeling om gelden in te zamelen ten behoeve van een project ter verbetering van de leef- en leeromstandigheden in een armere regio in Afrika.

De voorbije jaren ging onze steun voor een gedeelte naar de nationale 11.11.11-werking, maar grotendeels naar een welbepaald concreet project in de buurt van Mbour, Senegal, namelijk de bouw van een degelijke school. Dit project is nu grotendeels gerealiseerd.
Vooral tijdens en na de coronajaren bleek er in datzelfde dorp een grote nood aan opvang en zorg voor de allerkleinsten. Daarom gaat onze steun nu naar de v.z.w. Ya Fatou die daarmee via de plaatselijke kleuterschool bijdraagt aan een degelijke opvang voor de kleuters en hen ook minimaal een aantal volwaardige maaltijden per week garandeert.

Alle praktische info over deze actie die plaats heeft op zondag 5 november in de ochtend vindt u in deze folder .

Deelnemen aan deze actie kan op de ‘traditionele’ manier, via de voorverkoop tijdens de rondgang van onze scouts door Eversel op zaterdag 7 oktober in de namiddag.
Bent u die namiddag afwezig, of woont u buiten Eversel, dan kunt u vanaf dit jaar nu ook online bestellen en dit via deze link. 

Alvast bedankt voor uw interesse en – bij deelname - een smakelijk ontbijt toegewenst! !