DE ZOMER VAN DE VOGELVERSCHRIKKERS - KVLV-Eversel

Doe je mee ?

Misschien hebben jullie vorige zomer op je fietstocht in Berkenbos de prachtige vogelverschrikkers bewonderd?

Ook KVLV-Eversel vond dit geweldig en hun handen jeuken om dit in ons dorp Eversel te realiseren:

‘Vogelverschrikkers verbinden Eversel en Ubbersel’.

Laat je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag.

Maak met je vereniging, buur, groep vrienden,…. of gewoon op je eentje een goede ouderwetse – of juist heel moderne- vogelverschrikker.

Geef hem/haar een originele naam en plaats je vogelverschrikker in je voortuin.

KVLV-Eversel wil zoveel mogelijk vogelverschrikkers zien in de straten van Eversel en Ubbersel.

Er zal een parcours worden uitgestippeld waar je tijdens de zomermaanden alle vogelverschrikkers kan bewonderen, punten geven…

De creatiefste, kleurrijkste of mooiste vogelverschrikker wordt beloond met een mooie prijs.

IEDEREEN MAG DEELNEMEN !

Maar hoe maak een vogelverschrikker” hoor ik je zeggen.

En hoe kan je deelnemen aan deze wedstrijd?”

Kom dan naar de infoavond op vrijdag 12 april om 19u30 in St. Baaf en vrijdag 26 april - 19u30 in St.Baaf.

We willen je graag op weg helpen: samen maken we stap voor stap één vogelverschrikker.  Echt niet moeilijk… !

Meer info: zie flyer