Enkele mededelingen...

Even twee belangrijke mededelingen beste scouters:

1. Aangezien de groepsadministratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen nu al even platligt, hebben we de laatste twee weken nog geen extra inschrijvingen kunnen verwerken. Onze excuses dus als het iets langer duurt voordat jullie je bevestigingsmail en kentekens krijgen, maar geen nood, zodra de groepsadministratie terug normaal functioneert, vliegen we er weer in!
Leden die vorig jaar nog bij ons op de scouts zaten, maar dit jaar nog niet zijn ingeschreven, zullen vanaf dan ook uit onze administratie verwijderd worden zodat ze geen onnodige mails meer ontvangen als ze gestopt zijn. Schreef je je dus nog niet in, maar blijf je wel degelijk op de scouts, dan is nu nog inschrijven dus de boodschap.

2. Ten tweede willen we even promotie maken voor de verkoop van tweedehands kleren en van kapoenen t-shirts, kentekens, scoutsdassen en fluovestjes. Deze kan je heel het jaar door bij ons aan de lokalen kopen. Spreek gerust een leiding of groepsleiding aan na de scouts en zij helpen je met plezier verder.

Een fijne week nog en tot zaterdag, voor weer een prachtige scoutsdag!