Geen scouts 04/04

Beste scouts en gidsen,

De Gamel van april is gisteren zoals eerder gecommuniceerd via digitale weg verspreid (mail + site). Je kan er o.a. in terugvinden wat we de komende weken voor jullie in petto hebben en hoe we omgaan met deze speciale omstandigheden.

Daarbovenop zit deze Gamel ook nog eens boordevol scouteske anti-coronaverveling tips, lezen is dus de boodschap, want tijd hebben we nu toch genoeg!

Volgende week zaterdag (04/04) zullen we even geen digitale scoutsnamiddag houden. Normaal gezien ging dan de jin- en leidingstrophy door, dus dan zou het sowieso geen scouts geweest zijn. We zullen die dag dus gebruiken voor groepsraden en teambuilding met onze leidingsploeg. De week erna zien we jullie graag terug op onze schermen!

Wie zien we zo dadelijk om 14u trouwens in uniform? Tot dan!