Herschikking van covid-maatregelen: Scouts aan de lokalen (ONDER VOORBEHOUD)

Beste ouders en leden,

Deze donderdag krijgen we te horen of de komende activiteiten terug fysiek mogen doorgaan mits bijkomende maatregelen! Voor 30/01 zou dit enkel gelden voor kapoenen en de kawellen, jogi’s en givers zullen de onlineactiviteiten verder zetten tot 06/02.

Aan welke cruciale regels moet men voldoen om scouts aan de lokalen mogelijk te maken?

• Je mag geen andere hobby doen die week (bv: als je woensdag gaat badmintonnen, mag je zaterdag niet naar de scouts komen: slechts 1 hobby per week!)
  • In groepjes van maximum 10 leden (bv: een groep van 30 wordt opgesplitst in 3 groepjes van 10. Jullie leiding zal hierover verder communiceren)
  • Strikt naleven van de huidige maatregelen! (hygiëne, afstand, etc…)

We wensen jullie veel speelplezier toe en hopelijk tot gauw!

Een stevige linker,

De groepsleiding

Deze versoepelingen zouden gelden tot de krokusvakantie.

Zie het artikel van Scouts en Gidsen Vlaanderen in geval van onduidelijkheid of stuur ons een berichtje op grl@scoutseversel.be i.v.m vragen!