Kampinschrijving 2020

Kampinschrijvingsinfo

De inschrijvingsavonden zullen dit jaar doorgaan op donderdag 25 juni van 19u – 20u en zondag 28 juni van 12u – 13u. Ze gaan er dit jaar weliswaar een beetje anders uitzien, aangezien we de maatregelen omtrent de hele coronacrisis strikt zullen opvolgen. Lees volgende informatie dus zeer nauwkeurig a.u.b.

Jullie zijn welkom op één van beide inschrijvingsavonden. Bij voorkeur kom je alleen (dus 1 ouder per lid/gezin en liefst zonder lid/leden). Er zullen in de polyvalente ruimte maximum 4 ouders worden

toegelaten op hetzelfde ogenblik. De rest van de ouders wachten buiten op 1,5 m afstand. We houden ons ten allen tijde aan de regels van social distancing. We vragen iedereen ook om een

mondmasker te dragen en wij voorzien alcoholgel aan de deur, gebruik deze dus gerust. Je komt eerst langs de groepsleiding om het REEDS INGEVULDE inschrijvingsformulier af te geven en zij leiden je vervolgens verder naar de takleiding voor meer info. Je kan dit inschrijvingsformulier als bijlage bij de gamel terugvinden (zie hier op de site onde Gamel), vul dit THUIS al in omwille van de hygiënemaatregelen. De momenteel uitgewerkte informatie betreffende onze coronamaatregelen op kamp heeft iedereen doorgestuurd gekregen via mail en kan je terugvinden op onze site. Heb je nog specifieke vragen? Aarzel niet om onze groepsleiding te contacteren via mail, gsm, op de inschrijvingsavonden,… Wij begrijpen dat dit voor niemand vanzelfsprekend is en beantwoorden jullie bezorgdheden met veel plezier. Je zal tijdens de inschrijvingsavonden de kampgamel met info over het kampthema, bagage, praktische richtlijnen, etc. ontvangen. Ook zullen de bagagekaartjes uitgedeeld worden. Houd deze zeker goed bij!

Kan je er op één van deze avonden niet bij zijn? Of ben je een ervaren scout/gids en heb je geen specifieke vragen voor de leiding? Stuur je inschrijvingsformulier dan ingevuld digitaal door naar grl@scoutseversel.be met als onderwerp de naam van je zoon/dochter en de tak. Op deze manier kunnen we samenhoping en lange wachtrijen tijdens de inschrijvingsavonden ook voorkomen.

Verder dit nog: zoals je kan zien op het inschrijvingsformulier, zijn onze kampprijzen dit jaar een beetje omhoog gegaan. Aangezien de beslissing om deze prijzen te verhogen reeds werd genomen

voor er sprake was van corona, heeft de verhoging dan ook niets te maken met de coronamaatregelen. Wel is het zo dat we al gedurende vele jaren dezelfde prijzen hanteren en het steeds moeilijker werd om met deze inschrijvingsprijzen kwalitatieve en verantwoorde scouting te kunnen blijven bieden zoals we die altijd nastreven bij Scouts Eversel. We begrijpen evenwel dat de verhoging van de inschrijvingsprijzen nu zeer ongelegen kan komen. Zeker in deze tijden kan het voor sommigen moeilijk zijn om de eindjes aan elkaar te knopen. We hebben hier uiteraard alle begrip voor. Sowieso zullen we er altijd naar streven om alle leden de mogelijkheid te bieden om mee op kamp te kunnen gaan. Gezinnen die het financieel wat moeilijker hebben en in aanmerking komen voor een financiële tussenkomst, mogen altijd contact opnemen met Lauren (0471/377325, grl@scoutseversel.be). In alle discretie zal zij dan samen met jullie alle opties bekijken en ervoor zorgen dat iedereen mee kan gaan op kamp!

Tot op kamp!