Papierslag 13/06

Er zal vanaf zaterdag 13/06 opnieuw papierophaling in Eversel en Ubbersel zijn.

De ophaling van papier en karton door verenigingen kan opnieuw doorgaan en daar zijn we enorm blij om. We hebben echter hierbij ook de verantwoordelijkheid gekregen om ervoor te zorgen dat dit in een veilige setting voor iedereen kan gebeuren. In onderstaand document vind je een aantal regels terug die het mogelijk maken de fysieke afstand van 1,5m te respecteren te allen tijde. We vragen dan ook aan iedereen die komt helpen deze op voorhand grondig door te nemen en deze te allen tijde te respecteren tijdens de papierslag. Wie zich niet aan onze richtlijnen kan houden en zo de veiligheid van anderen in gevaar brengt, kan niet komen helpen.

Totdat er verdere versoepelingen komen, laten we ook geen jogi’s toe op papierslag. Givers, jins, leiding, stam en onze vaste sympathisanten vormen momenteel het werkvolk.

We vragen aan de inwoners van Eversel en Ubbersel om niet zelf langs te komen aan de lokalen om hun papier te brengen. Zoals elke maand zal enkel papier dat buiten staat op zaterdag worden

opgehaald.

Alvast bedankt aan zij die hun papier al die tijd bijhielden en tot zaterdag!

BESTAND MET ONZE REGELS:

/sites/scoutseversel.scoutsgroep.be/files/wysiwyg/richtlijnen_papierslag_juni_2020.pdf