Papierslag for life

SCOUTS EVERSEL SAMEN VOOR EEN HART VOOR LIMBURG

Iedere tweede zaterdag van de maand is het papierslag. Met de hele leidingsploeg en de oudste leden van Scouts Eversel verzamelen we steeds drie containers papier in Eversel. Deze maand zal de papierslag in het teken staan van De Warmste Week van Studio Brussel en zal de opbrengst naar het goede doel gaan. Later zullen we de opbrengst persoonlijk overhandigen.

Ook dit jaar zullen we de opbrengst aan 'Een Hart voor Limburg' schenken. Een Hart voor Limburg biedt kinderen met een mentale of fysieke beperking, kinderen met gedrags- of leerstoornissen en kinderen die in armoede opgroeien nieuwe kansen. Concreet doen ze dit door ieder jaar projecten te financieren die door verschillende instellingen en organisaties worden gerealiseerd. Meer info over een Hart Voor Limburg vinden jullie terug op: www.eenhartvoorlimburg.be

Voor deze speciale papierslag-editie zijn ALLE helpende handen welkom. Steek je je handen liever niet uit de mouwen? Dan kan je ook aan onze gezellige winterbar een kopje warme chocolademelk of lekkere soep komen drinken om zo ons goede doel te steunen. 

Dit alles zal doorgaan in een gezellige kerstsfeer!!

Zien we jullie dan?