Papierslag for Life!

De hele leidingsploeg en de oudste leden van Scouts Eversel steken iedere tweede zaterdag van de maand de handen uit de mouwen voor de papierslag. Op zaterdag 14 december verzamelen we het papier in voor een goed doel van De Warmste Week van Studio Brussel. De opbrengst hiervan gaat integraal naar het goede doel en zullen we persoonlijk overhandigen.

Ook dit jaar hebben we nogmaals gekozen voor ‘Een hart voor Limburg’. Een Hart voor Limburg biedt kinderen met een mentale of fysieke beperking, kinderen met gedrags- of leerstoornissen en kinderen die in armoede opgroeien nieuwe kansen. Dit doen ze door ieder jaar projecten te financieren die georganiseerd worden door verschillende instellingen en organisaties. Voor meer info raadpleeg dan zeker: www.eenhartvoorlimburg.be.

Graag willen we een warme oproep doen dat ALLE helpende handen op deze speciale papierslag-editie meer dan welkom zijn. Heb je even genoeg van al dat papier? Of steek je liever je handen uit de mouwen voor een lekker warme tas chocomelk of overheerlijke soep? Dat kan in onze gezellige winterbar waar alles verkocht zal worden aan democratische prijzen. De winterbar zal open zijn van 9 uur tot 14 uur.
Jullie komen toch ook?

Want Scouts Eversel heeft een Hart voor Limburg.

Tot dan!