Papierslag for Life - zaterdag 10 december 2022 van 10u00 tot 15u00

Iedere tweede zaterdag van de maand is het papierslag. Met de hele leidingsploeg en de oudste leden van Scouts Eversel verzamelen we steeds drie containers papier in Eversel en omstreken. Deze maand zal de papierslag in het teken staan van de Warmste Week van Studio Brussel en zal de opbrengst naar het goede doel gaan.

💚💚💚

Dit jaar draait de Warmste Week rond kansarmoede. 1 op de 8 Vlamingen wordt geboren in kansarmoede. En dat is te veel. Daarom zal VRT dit jaar met z'n allen vlammen tegen kansarmoede. De Warmste Week wil het thema zichtbaar en bespreekbaar maken en opnieuw geld inzamelen voor het DWW Fonds. Hierdoor kiezen wij dit jaar voor Sint-Vincentius Heusden-Zolder. Zij zorgen voor de mensen in armoede in Heusden-Zolder en ze willen een verschil maken. Niet alleen door materiële ondersteuning zoals voeding, kleding en huisraad, maar ook door het bieden van een luisterend oor. Ze willen bijdragen aan een beter leven voor kwetsbare mensen in de samenleving en dit ongeacht hun afkomst, geloofsovertuiging of de oorzaak van hun situatie.

☕️☕️☕️

Ons steunen kan door een kopje warme chocolademelk, koffie of lekkere soep te komen drinken. Voor de lekkerbekken zal er ook iets voorzien worden. Dit alles zal doorgaan in een gezellige kerstsfeer!

Neem dus zeker EEN EIGEN BEKER EN BAKJE mee!

Zien we jullie dan? 🔥