Problemen Groepsadministratie Scouts en Gidsen Vlaanderen

Beste scouters,

jammer genoeg ondervinden wij nog steeds problemen met de groepsadministratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Dit wil zeggen dat jullie inschrijvingen van de laatste twee weken nog steeds niet verwerkt/doorgekomen zijn.

Voor jullie betekent dit voornamelijk dat de kentekens wat later zullen uitgedeeld worden. Omdat we ook onze mailinglijsten dus nog niet up-to-date kunnen maken, vragen we om zeker lid te worden van de oudergroepen per tak op facebook en deze ook goed in het oog te houden voor communicatie, net als de gamel en de site.

Voor de rest kunnen jullie natuurlijk gewoon elke zaterdag komen genieten op de scouts en zullen jullie hier hopelijk niet teveel hinder van ondervinden. Wij hopen op jullie begrip en hopen op een snelle oplossing voor de problemen die de site van de groepsadministratie ondervindt zodat wij onze eigen administratie zo snel mogelijk op orde kunnen stellen.

Stel je vragen gerust in pm of via grl@scoutseversel.be.

Tot morgen!