Spaghettidag 2021 - Geannuleerd!

Op zondag 21 februari is het weer tijd voor onze jaarlijkse spaghettidag! Helaas kunnen wij dit jaar niet zorgen voor een gezellige sfeer wegens corona, maar wees niet ongerust spaghetti kun je nog steeds krijgen, maar enkel op afhaal.  Afhalen kan van 11.30 – 14.00 u. en van 16.00 – 19.30 u.

Je kunt op 2 manieren bestellen ofwel met spaghettikaarten, zoals we tot nu toe altijd al gedaan hebben. Oftewel zie ons online forum (https://forms.gle/qdQRTjD2a2TPEYgs8) , bij deze moet je overschrijven. Dit moet gebeurd zijn voor zaterdag 13 februari.  

Omdat het dit jaar enkel afhaal is, verkopen wij nu ook potten van een liter zelfgemaakte saus. Ook voegen we dit jaar rijstpap aan ons assortiment desserten toe.

FAQ’s:

  • De meeste gegevens zijn terug te vinden op de spaghetti kaart die je zelf houdt of staan op de bevestigingsmail die je krijgt als je online bestelt.
  • Al onze gerechten worden per portie verpakt en kunnen in verpakking opgewarmd worden in een microgolf.
  • Belangrijk: neem het gedeelde van de klant ingevulde bestelkaart of de bevestigingsmail mee. Dit is bewijs van betaling.
  • Afhalen kan enkel na bestelling.

Spaghettidag kan dus helaas niet plaats vinden zoals vorige jaren, toch doen wij nog altijd ons best om onze spaghetti onder de man te brengen.

Laat het smaken!