Startdag 2019!

Joepie, het nieuwe scoutsjaar komt er weer aan!

Op zaterdag 7 september van 14u00 - 17u00 vindt onze eerste activiteit van het jaar plaats. Om 14u00 beginnen we met een spetterende show en een woordje van de groepsleiding. Daarna komen jullie te weten wie jullie leiding zal zijn. Alle leden mogen dan naar hun eigen tak gaan om hun nieuwe vriendjes te leren kennen.

We verwelkomen iedereen vanaf het eerste leerjaar (geboortejaar 2013) tot en met het zesde middelbaar.

Nieuwe leden mogen een aantal keer komen kennismaken voordat ze beslissen om definitief aan te sluiten. Heb je al besloten om je (opnieuw) in te schrijven? Vul dan het online formulier in via de site vanaf 7 september. www.scoutseversel.be/inschrijven

Aarzel dus niet en kom naar de startdag als je zin hebt in scouting!

We kijken er alvast naar uit,
Vele groetjes,

De leiding!

Meer info: info@scoutseversel.be