STARTDAG SCOUTS EVERSEL 04/09/2021

Begin van het nieuwe scoutsjaar!!!

Zaterdag 4 september heten we jullie van harte welkom op onze Startdag (14u - 17u)! We beginnen om 14u met een spetterende show* en meteen daarna komen jullie te weten wie jullie leiding zal zijn. Alle leden mogen dan naar hun eigen tak gaan om hun nieuwe vriendjes te leren kennen.

We verwelkomen iedereen vanaf het eerste leerjaar tot en met het zesde middelbaar en nieuwe leden mogen een aantal keer komen kennismaken voordat ze beslissen om definitief aan te sluiten. Heb je al besloten om je (opnieuw) in te schrijven? De inschrijvingsformulieren zijn terug te vinden op www.scoutseversel.be/inschrijven.

Aarzel dus niet en kom naar de startdag als je zin hebt in scouting!

We kijken er alvast naar uit,
Vele groetjes en een stevige linker

De leiding!

Vragen en/of opmerkingen? Bereik ons via grl@scoutseversel.be

Check ook zeker het fb-evenement uit en zet je op aanwezig! ->  Startdag Scouts en Gidsen Sint-Bavo Eversel

* DOOR DE COVIDMAATREGELEN IS DEZE ENKEL TOEGANKELIJK VOOR DE LEDEN! Aan de ouders wordt verzocht om de kinderen af te zetten volgens een kiss-and-ride systeem.