Terugkommoment kapoenen en kawellen morgen

Beste kapoenen- en kawellenouders,

Zoals we eerder lieten weten, organiseren we morgen een terugkommomentje voor de kapoenen en de kawellen. Dit doen we voornamelijk om de kids nog even de kans te geven de leiding nog eens te zien en om hen eventueel te overhalen mee te gaan op kamp, moest dat nog nodig zijn ;)

We nemen hierbij alle maatregelen in acht die zijn vooropgesteld door Scouts en Gidsen Vlaanderen en die op deze webpagina kunnen worden teruggevonden: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/corona/de-wekelijkse-werking

We hopen zoveel mogelijk van jullie morgen terug te zien! Dat gezegd zijnde, en met in acht name van de twee corona-besmettingen in de lagere school van Eversel, willen we jullie nog even attent maken op het feit dat het sturen van je kind naar de scouts jullie eindverantwoordelijkheid is als ouder. Wij voorzien alle nodige voorzorgsmaatregelen langs onze kant, maar vragen naar jullie toe dan ook om het ‘gezond verstand’ te gebruiken en je kind niet naar de scouts te sturen als het symptomen heeft vertoond en/of als er een redelijke mogelijkheid is geweest dat je kind in contact is geweest met het virus. Heb je hier vragen of twijfels over, aarzel dan niet om ons te contacteren op eender welk moment vanavond of morgenvoormiddag (zie telnr’s onder).

Hopelijk zien we zoveel mogelijk van jullie ook terug op ons inschrijvingsmoment morgenmiddag om 12u na de activiteit (meer uitleg in voorgaande communicatie).

Alvast bedankt voor jullie begrip en tot snel!

Groetjes,

Lauren en Jarne