UPDATE voor KAPOENEN en KAWELLEN vanaf zaterdag 5/12

!! Aan de ouders van KAPOENEN en KAWELLEN !! Dit bericht geldt niet voor +12, de jogi’s en givers blijven online activiteiten hebben tot nader order!

We hebben in samenspraak met de takleiding beslist dat we vanaf zaterdag 5 december 2020 terug ‘fysiek’ scouts gaan organiseren aan de lokalen (nu zaterdag 28/11 is het nog ONLINE SCOUTS).

BELANGRIJKE INFO:

• De activiteiten voor kapoenen en kawellen zullen vanaf 5 december terug aan de lokalen doorgaan. Zorg voor warme kleren de activiteiten zullen zo veel mogelijk in buitenlucht doorgaan.
  • Kapoenen worden afgezet aan de kant van de Bascule. (hier zal een bord/aanwijzer staan)
  • Kawellen worden afgezet aan de kant van de KLJ. (ook hier zal een bord/aanwijzer staan)
  • Ouders dragen bij het brengen en halen van hun kind een MONDMASKER. We vragen ook aan de ouders om direct na het afzetten/ophalen van hun kind terug te vertrekken!
  • Ouders kunnen hun kind pas vanaf 17u komen halen. Vroeger buiten komen staan wachten heeft géén zin, we vragen dan ook om in de auto te wachten tot 17u.
    De leden blijven bij de leiding aangezien het vroeger donker wordt.
  • Als uw kind 7 dagen voor de activiteit grieperig/ziek is geweest, vragen we om thuis te blijven uit voorzorg!
  • De leiding draagt ten alle tijden een mondmasker.

Als er verder nog vragen zijn aarzel dan niet om iemand van de (groeps)leiding te contacteren!

Stevige linker en stay safe,

De groepsleiding