Givers

14 tot 17 jaar

PROGRAMMA MAART

Zaterdag 2 maart van 12/14u tot 17u

ALGEMENE TECHNIEKENDAG (+ Simon zijn verjaardag :o )

Scouts Eversel houdt vandaag een algemene techniekendag. De eerste- en tweedejaars mogen om 14u komen en zullen samen met de derdejaars jogi’s zich bezig houden met de constructie van HUDO’s. De derdejaars mogen om 12u komen en zullen samen met de jins een douchetoren proberen recht zetten tegen 17u! LET OP vandaag zijn de givers dus opgedeeld.

Zaterdag 9 maart van 14u tot 17u

PAPIERSLAG + TWEESPEL/PLEINSPELEN

De enthousiastelingen mogen zeker ook voormiddag vanaf 9u komen helpen op de maandelijkse papierslag. Het is onze beurt om de papierslag af te maken deze maand. Hierna zullen we wat good old pleinspelen doen en spelen we het twee-spel.

Zaterdag 16 maart

GEEN SCOUTS

Vandaag is het helaas enkel scouts voor onze leiding. Wij doen namelijk mee aan de leidingstrophy van Gouw Limburg en hebben aansluitend een districtsbal met alle leiding van ons district: Mastentop-Toxandrië. Duimen dus voor ons zou ik zo zeggen!

Zaterdag 23 maart van 14u tot 16u30

SCHAATSEN

Aangezien het schaatsen vorige maand niet door kon gaan, gaan we vandaag! We spreken om 14u af op de parking van schaatsbaan De Schaverdijn in Hasselt. De givers mogen terug opgehaald worden om 16u30 ook op de parking van de schaatsbaan zelf. We vragen om een bijdrage van 5 euro (gepast) per giver voor het schaatsen mee te nemen op de dag zelf. Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar gv@scoutseversel.be VOOR woensdag 20 maart. Probeer zo veel mogelijk te carpoolen!

Zaterdag 30 maart van 14u tot 17u

EXAMENCAFE

Aangezien verschillende onder jullie al in de examens zitten, houden we vandaag een open scoutsnamiddag en mogen jullie dus vrijblijvend tussen 14u en 17u even komen chillen tussen het leren door. De leiding zal van 14u-17u aanwezig zijn, maar jullie mogen dus komen en gaan wanneer jullie willen, voor deze ene keer.

Volgende maand vliegen we meteen er opnieuw sterk in met onze 3daagse op 5, 6 en 7 april. Hou jullie mail en onze facebookgroep in de gaten voor meer info en de inschrijvingen.

Stevige linker,

Jullie giverleiding

Simon, Karel, Evy, Charlotte, Thomas en Jarne

gv@scoutseversel.be

P.s.: Je kan ook steeds de scoutssite, scoutseversel.be, raadplegen voor het programma.

Voeg je ook zeker toe aan onze facebookgroep: GIVERS Scouts Eversel 2018-2019 (https://www.facebook.com/groups/237201496964393/)

De Wet

GIVER ZIJN IS PLEZANT,
daar staat niemand aan de kant.
DE GROEP LIGT ONS NAUW AAN HET HART,
tijdens de week zullen we elkaar missen met pijn en smart.
SJORREN DOEN WE MET VEEL PLEZIER,
en wel mier als iene kier.
WE ZIJN NIET VIES VAN AVONTUUR,
en genieten van elk uur.
GIVER ZIJN IS PLEZANT,
DAAR STAAT NIEMAND AAN DE KANT!