Givers

PROGRAMMA JUNI

Zaterdag 1 juni van 14u00 tot 17u00

WATERSHPIELERIJ

Indien het weer het toelaat, zullen we vandaag lekker spetteren en spatteren in de zon… indien niet voorzien we uiteraard een awesome alternatief ;)

Zaterdag 8 juni

PAPIERSLAG + GEEN SCOUTS

Aangezien heel wat van de giverleiding nu in de examens zitten (RIP, pray for us), zal er helaas vandaag geen scouts zijn. Wel zijn we de tweede zaterdag van de maand en betekent dit dus, examens of niet, PAPIERSLAG! Graag alleeeee mogelijke helpende handjes om 9u aanwezig dus aangezien heel wat leiding niet aanwezig zal kunnen zijn.

Zaterdag 15 juni van 16u00 tot 17u00

EXAMENCAFE

Aangezien nu ook jullie in de examens zitten (RIP jullie), zullen we er een korte scouts van maken waarbij jullie een uurtje kunnen komen chillen en al die examenstress even achterwegen kunnen laten. Laat die hersenen maar eens frisse scoutslucht ademen!

Zaterdag 22 juni van 14u00 tot 17u00

VERRASSINGSACTIVITEIT

Er moet niet altijd geweten zijn wat de scoutsnamiddag zal brengen ;) Kom en laat je verrassen…

Zaterdag 29 juni 16u00 tot zondag 30 juni 12u00

BBQ + OVERNACHTING LOKALEN

Als laatste activiteit van het jaar houden we een gezellige bbq + kampvuur + overnachting! We vragen om je in te schrijven voor zaterdag 22 juni door een mailtje te sturen naar gv@scoutseversel.be. Je voorziet je eigen vlees, wij voorzien al de rest (sausjes, groenten, ontbijt…). Hierna houden we een gezellig kampvuur aan de lokalen en overnachten we ook in tentjes bij ons op de scouts. Je neemt zelf een tentje mee (opgooitentje, driedaagsetentje…). Vergeet ook geen gamel en bestek mee te nemen. Zondag om 12u vindt aansluitend het tweede kampinschrijvingsmoment plaats tot 13u. Ideaal dus!

Tot dan om samen een prachtig giverjaar af te sluiten <3

Stevige linker,

Jullie giverleiding

Simon, Karel, Evy, Charlotte, Thomas en Jarne

gv@scoutseversel.be

P.s.: Je kan ook steeds de scoutssite, scoutseversel.be, raadplegen voor het programma.

Voeg je ook zeker toe aan onze facebookgroep: GIVERS Scouts Eversel 2018-2019 (https://www.facebook.com/groups/237201496964393/)

De Wet

GIVER ZIJN IS PLEZANT,
daar staat niemand aan de kant.
DE GROEP LIGT ONS NAUW AAN HET HART,
tijdens de week zullen we elkaar missen met pijn en smart.
SJORREN DOEN WE MET VEEL PLEZIER,
en wel mier als iene kier.
WE ZIJN NIET VIES VAN AVONTUUR,
en genieten van elk uur.
GIVER ZIJN IS PLEZANT,
DAAR STAAT NIEMAND AAN DE KANT!