Givers

Leeftijd: 
14 tot 17 jaar

PROGRAMMA MEI

Zaterdag 4 mei

GEEN SCOUTS

Vandaag is het geen normale scoutsnamiddag, Scouts Eversel viert vandaag namelijk zijn 30ste verjaardag in de vorm van een heuse opendeur! Kom zeker met al je broers, zussen, mama, papa, oma, opa en iedereen die je kan vinden naar de jeugdlokalen om samen met ons het dertig-jarig bestaan van onze scouts te vieren met een hapje, drankje, super vette scouts animatie, tentoonstelling, een live optreden en nog zoveel meer. Alle info vind je op het fb-evenement: https://www.facebook.com/events/497906790614469/

Zaterdag 11 mei van (9u-) 14u00 tot 17u00

PAPIERSLAG + TECHNIEKEN

Zij die kunnen, zijn opnieuw meer dan welkom op de papierslag om 9u. Deze maand moeten wij afmaken, maar aangezien we vorige maand de jins een beetje uit de nood hebben geholpen, hebben ze beloofd om ook ons deze maand te helpen met afmaken. Zodra de papierslag gedaan is, gaan we nog eens een laatste keer dit jaar onze technieken op punt stellen.  

Zaterdag 18 mei van 8u45 tot 18u00

DAGUITSTAP

YAZZZZZ, vandaag is het een hele dag scouts! Zoals elk jaar trekken we er een dagje op uit met de jogi’s en de jins op daguitstap. Inschrijvingsinfo hebben jullie reeds via mail ontvangen. Jullie moeten hiervoor niets betalen, enkel sowieso inschrijven via volgend formulier:  https://forms.gle/exKRTGncxP58Np4u5 .

Zaterdag 25 mei van 14u00-17u00

BEKENTOCHT

Als het weer het een beetje toelaat, zullen we vandaag een bekentocht doen door de prachtige natuur van Midden-Limburg. Doe dus best schoeisel aan dat hier ideaal voor is en dat zeker ranzig vuil mag worden. We verwachten jullie gewoon om 14u in Eversel. We hopen wel om 17u terug te zijn. Aangezien het Schoolfeest is aan de lokalen zullen we op een andere locatie zoals bv parking Sint-Baaf moeten afspreken, waar dit juist is, zullen we jullie nog laten weten via mail en fb ;)

Stevige linker,

Jullie giverleiding

Simon, Karel, Evy, Charlotte, Thomas en Jarne

gv@scoutseversel.be

P.s.: Je kan ook steeds de scoutssite, scoutseversel.be, raadplegen voor het programma.

Voeg je ook zeker toe aan onze facebookgroep: GIVERS Scouts Eversel 2018-2019 (https://www.facebook.com/groups/237201496964393/)

De Wet

GIVER ZIJN IS PLEZANT,
daar staat niemand aan de kant.
DE GROEP LIGT ONS NAUW AAN HET HART,
tijdens de week zullen we elkaar missen met pijn en smart.
SJORREN DOEN WE MET VEEL PLEZIER,
en wel mier als iene kier.
WE ZIJN NIET VIES VAN AVONTUUR,
en genieten van elk uur.
GIVER ZIJN IS PLEZANT,
DAAR STAAT NIEMAND AAN DE KANT!