Givers

PROGRAMMA JANUARI

Zaterdag 5 januari Van 14u00 tot 17u00

DERDEJAARSSPEL

Vandaag gaan we de leidingscapaciteiten van onze derdejaars al eens uittesten, aangezien ze volgend jaar als jin ook reeds zelf hun jaar zullen moeten volplannen. Wat wordt het? Een zot bosspel? Één tegen allen? Iets meer scoutesk zoals technieken… Wij zijn alvast benieuwd! De derdejaars worden tijdig gemailed met de nodige info.

Zaterdag 12 januari Van 9u00-…

PAPIERSLAG + GEEN SCOUTS

Aangezien Jarne, Karel, Simon en Charlotte nog vollebak in de examens zitten (sad face), zal er vandaag geen scouts zijn in de namiddag. Wel is het deze zaterdag papierslag en jawel, de givers moeten afmaken deze maand! Kom dus zeker met zen allen tijdig om 9u zodat het niet te lang duurt namiddag ;)

Zaterdag 19 januari Van 14u00 tot 17u00

HIGHLAND GAMES

Vandaag kunnen de givers hun ‘gains’ laten zien in een hele reeks Highland games die we voor jullie klaar hebben staan. Welke Giver kroont zich ‘Highlander van ‘t jaar?’ #gains #neverskiplegday #healthylaif #proteinshakes #fitness #fitme #fithim #fither #ifyoucandreamityoucandoit #Highlander #Schotland #Giverlaif

Zaterdag 26 januari Van 13u00 tot 17u00

TECHNIEKEN

HEUJ, vandaag gaan we al een beetje oefenen voor kamp en zullen we (waarschijnlijk) al eens een zithoekideetje voor dit jaar proberen uit te bouwen zodat we hier op kamp niet teveel tijd mee verliezen en we een EPISCHE zithoek hebben dit jaar.

Stevige linker,

Jullie giverleiding

Simon, Karel, Evy, Charlotte, Thomas en Jarne

gv@scoutseversel.be

P.s.: Je kan ook steeds de scoutssite, scoutseversel.be, raadplegen voor het programma.

Voeg je ook zeker toe aan onze facebookgroep: GIVERS Scouts Eversel 2018-2019 (https://www.facebook.com/groups/237201496964393/)

De Wet

GIVER ZIJN IS PLEZANT,
daar staat niemand aan de kant.
DE GROEP LIGT ONS NAUW AAN HET HART,
tijdens de week zullen we elkaar missen met pijn en smart.
SJORREN DOEN WE MET VEEL PLEZIER,
en wel mier als iene kier.
WE ZIJN NIET VIES VAN AVONTUUR,
en genieten van elk uur.
GIVER ZIJN IS PLEZANT,
DAAR STAAT NIEMAND AAN DE KANT!