Jins

Leeftijd: 
17 tot 18 jaar

PROGRAMMA

Vrijdag 3 juni 21u
INFOMOMENT BUITENLANDSKAMP
Omdat we graag willen dat jullie ouders ook een beetje op de hoogte zijn van onze wilde plannen, nodigen we ze graag uit voor een kort infomomentje waar we onze reis en de bijkomende zaken in grote lijnen uiteenzetten.

Zaterdag 4 juni van 14u00 tot 17u00
NIET-AAN-DE-LOKALEN-SPEL 
Omwille van het schoolfeest kunnen we deze zaterdag niet aan de lokalen zijn. Oorspronkelijk was het plan om aan de Paalse plas te gaan chillen, maar we kunnen ook een mede-jin gaan toejuichen tijdens haar tentoonstelling. Het zal er vanaf hangen wat het meeste haalbaar is ; )

Zaterdag 11 juni van 09u00 tot 17u00
PAPIERSLAG EN EXAMENCAFE
Ontbijt om 9u voor de hardwerkende mensen, jullie kennen de planning! Namiddag is het examencafé, dus altijd welkom voor een pauzemomentje! (Maar als je moet  kiezen tussen de twee, gaat papierslag wel voor hihihi)

Zaterdag 18 juni
EXAMENCAFE 
Ook deze zaterdag is het vrijblijvend of je komt of niet. We kunnen ook altijd in de avond afspreken voor een pizza en een film, of als er iemand ander een ideetje heeft: feel free to share! Gezellig samen studeren is ook altijd een optie <3

Zaterdag 25 juni 
MINIWEEKEND VRIJDAG-ZONDAG MAAR ZONDER TIMO EN SAMMY 
Zoals jullie wel weten, is het op het einde van juni een miniweekend. Timo en Sammy kunnen hier echter zelf niet bijzijn door de examens, maar als jullie graag de sfeer willen gaan opsnuiven zijn jullie zeker welkom bij de andere leiding! Als je hier meer info over wilt, stuur gerust een berichtje! Eventueel kunnen we zaterdag wel nog eventjes langst springen om iets tofs te doen.

Zaterdag 2 juli 14u00 tot einde 
WERKEN BIJ TODI 
Deze zaterdag hebben we 7 man nodig die gaat werken bij Todi! Noteer het alvast in je agenda en als we meer info hebben wordt dit gedeeld in de groep.

Stevige linker,

Timo en Sammy

DE WET

J-I-N-S gegarandeerd succes!