Jins

17 tot 18 jaar

Zaterdag 3 december van 14u00 tot 17u00
SINT-SPEL
Het is weer bijna Sinterklaas en ook dit jaar komt de Sint naar de scouts om te kijken of jullie wel braaf geweest zijn. We zullen vandaag ook een Sintspel spelen dat Hanne en Micaëla voorbereid hebben.

Zaterdag 10 december van 9u00 tot 17u00
PAPIERSLAG

Het is alweer de tweede zaterdag van de maand en jullie weten wat dit betekent: papierslag! Deze keer zal de opbrengst naar het goede doel gaan en wij zullen ook weer afmaken. We beginnen nog steeds stipt om 9u00 en tussen 8u45 en 9u00 zal er weer ontbijt voorzien zijn. Afmelden gebeurt bij Lowie.
EXAMENCAFÉ / STUDEREN AAN DE LOKALEN
Als de papierslag gedaan is, kunnen jullie namiddag op de scouts blijven om samen te studeren en natuurlijk ook af en toe samen een scouteske pauze te nemen!

Zaterdag 17 december van 14u00 tot 17u00
EXAMENCAFÉ
Ook vandaag zullen we het nog een weekje rustig aan doen aangezien jullie nog volop examens hebben. Kom gerust naar de scouts om wat afwisseling te hebben van het vele studeren!

Zaterdag 24 december
GEEN SCOUTS

Vandaag is het een feestdag en dus jammer genoeg geen scouts :(

Zaterdag 31 december