Jins

PROGRAMMA JANUARI

Zaterdag 4 januari van 14u00 tot 17u00

JIN IN LEIDING

Vandaag gaan jullie terug voor een keertje als leiding aan de slag! Louis, Ebe, Kobe en Stan zijn vandaag JIL bij de jogi’s. Vaes, Robbe, Stef en Nena staan bij de kapoenen en Ebbe, Karlijn en Luwe mogen een spel voorbereiden voor de kawellen. Veel plezier allemaal! Denk er wel aan van jullie spel en materiaallijst op tijd door te sturen naar de leiding en mm’ers!

Zaterdag 11 januari

GEEN SCOUTS (PAPIERSLAG)

Deze week is het spijtig genoeg geen scouts :( Voormiddag is het wel papierslag!

Zaterdag 18 januari van 14u00 tot 17u00

QUIZ

Jullie leiding is druk bezig met studeren en examens afleggen, maar ook jullie krijgen deze week de kans om jullie kennis en wijsheid te tonen. We spelen namelijk een quiz, die wordt gemaakt door Kobe en Louis! Wie kroont zich tot slimste jin ter wereld? Spannend, wij zijn benieuwd!

Zaterdag 25 januari van 14u00 tot 17u00

VUURTJE STOKEN + DRIE KONINGEN  + SLEEËN

We doen het voor een keer wat kalmer aan. Afhankelijk van het weer en waar we goesting in hebben op ’t moment zelf gaan we een vuurtje stoken, drie koningen zingen en/of spelen in de sneeuw (fingers crossed voor sneeuw dus!). Na de scouts vanaf 17u00 is er ook de pannenkoekenslag waar we gaan helpen met de jins.

Stevige linker en heel veel liefs,
Charlot, Charlotte en Jarne

WET

Jins, 14 man, 1 passie: SCOUTING!