Jogi's

Leeftijd:
11 tot 14 jaar (jong-gidsen = meisjes, jong-verkenners = jongens)

Zaterdag 6 februari
EEN SCOUTS
Vandaag gaan alle leiding van onze scouts een online activiteit hebben.

Zaterdag 13 februari
VALENTIJNSTOCHT
Download alvast Strava! Want vandaag krijgen jullie tot volgende week zaterdag 20 februari de tijd om een figuur te wandelen, fietsen, lopen, skate,… in het thema van Valentijn! Dankzij Strava kan je zien welk figuur je gewandeld hebt. Stuur hiervan een screenshot naar de leiding.

Zaterdag 20 februari
 Vandaag is het de voorlopig laatste fysieke activiteit aan de lokalen. We laten jullie nog iets weten via Facebook en mail hoe de komende activiteiten zullen verlopen.

Zaterdag 27 februari van 14u00 tot 17u00
Indien de maatregelen niet veranderen hebben we gewoon terug fysieke activiteiten aan de lokalen (we communiceren dit nog!).
Anders is het deze online activiteit: Haal je beste scouts-skills maar naar boven want vandaag gaan jullie knopen leren maken! De leden die aanwezig zijn kunnen op kamp een groot voordeel winnen tijdens een spel… Het is dus zeker de moeite om te komen kijken in onze Discord! ;)

Stevige linker!

Lowie, Micaëla, Kobe, Louis, Leander, Luwe en Robbe

DE WET

Wij zijn jong-gidsen, jong-verkenners,