Jogi's

11 tot 14 jaar

1/06/19 Van 14u00 tot 17u00

Knutselen

Altijd al die spelletjes in het bos en op het plein…het is tijd voor is wat afwisseling! Daarom gaan we gezellig knutselen vandaag. Haal je creatieve kant maar naar boven!

8/06/19 Van 14u00 tot 17u00

Geen scouts

Vandaag is het geen scouts. Maar niet getreurd! Volgende week zijn we terug!

15/06/19 Van 14u00 tot 17u00

Surprise

Het vlotten bouwen kan helaas niet door gaan...maar we hebben wel een top nieuwe activiteit voor jullie in peto!

22/06/19 Van 14u00 tot 17u00

Levend weerwolven

Iedereen die al mee op kamp is geweest kent het wel, weerwolven! Vol spanning afwachten of je nu het koppeltje bent van cupido of dat je misschien wel de heks bent. Gezellig uitzoeken wie die gemene weerwolven zijn en nu en dan per ongeluk een mens vermoorden. Maar dit keer gaan we levend weerwolven spelen! Dat wordt sowieso geweldig!

29-30/06/19

Minikamp

Heb je ook al zoveel zin in kamp als ons (de leiding)? Of twijfel je om mee te gaan op kamp? Kom dan zeker al naar het minikamp! De perfecte voorbereiding op het kamp!

Groetje jullie jogicrewleiding,

Joppe, Korneel, Olivier, Charlot, Joren, Tine, Stef en Marie

ps. Indien je vragen hebt, kan je ons bereiken door een mailtje te sturen naar jgv@scoutseversel.be

De Wet:

Wij zijn jong-gidsen, jong-verkenners,
wij wagen het avontuur,
wij zijn kameraden en willen eerlijk zijn met elkaar,
we willen samen werken en beslissen,
we zeggen onze mening en luisteren naar die van anderen,
zelf zet ik al eens de eerste stap,
ik help graag waar ik kan,
ik wil winnen maar kan ook verliezen,
ik respecteer wat waardevol is, de mens, natuur en het materiaal,
Jezus voorbeeld zal ons hierbij helpen.