Jogi's

11 tot 14 jaar

5/1/19 Van 14u00 tot 17u00

Jin in leiding

Benieuwd naar wat jullie mogelijke toekomstige leiding in zijn mars heeft? Kom dan zeker eens kijken wat de jins voor jullie hebben voorbereid.

12/1/19

Geen scouts

De leiding zit midden in hun examenperiode. Daarom is er vandaag geen scouts, maar volgende week zijn we terug op post!

19/1/19 Van 13u00 tot 17u00

Dropping!
Altijd al het echte avontuur willen trotseren als een scout waarbij je kompas en kaart moet lezen?! Dan is het vandaag de uitgelezen kans om te bewijzen dat je een echte avonturier bent.

26/1/19 Van 14u00 tot 17u00

Real life monopoly

Iedereen kent wel het befaamde monopoly. Huizen kopen en stiekem valsspelen, maar wie heeft er al eens monopoly in real life gespeeld? Om te ontdekken hoe dit in real life gaat, moet je zeker komen meedoen!

Groetje jullie jogileiding,

Joppe, Korneel, Olivier, Charlot, Joren, Tine, Stef en Marie

ps. Indien je vragen hebt, kan je ons bereiken door een mailtje te sturen naar jgv@scoutseversel.be

De Wet:

Wij zijn jong-gidsen, jong-verkenners,
wij wagen het avontuur,
wij zijn kameraden en willen eerlijk zijn met elkaar,
we willen samen werken en beslissen,
we zeggen onze mening en luisteren naar die van anderen,
zelf zet ik al eens de eerste stap,
ik help graag waar ik kan,
ik wil winnen maar kan ook verliezen,
ik respecteer wat waardevol is, de mens, natuur en het materiaal,
Jezus voorbeeld zal ons hierbij helpen.