Jogi's

Leeftijd:
11 tot 14 jaar (jong-gidsen = meisjes, jong-verkenners = jongens)

Zaterdag 3 februari van 14u00 tot 17u00
DORPSPEL
Vandaag gaan we ons kleine gekke Eversel nog wat beter verkennen. En hoe kunnen we dat beter deon dan een super leuk DORPSPEL!!! Vergeet zeker je fluovest niet.

Zaterdag 10 februari van 14u00 tot 17u00
VALENTIJNSPEL
Cupido, de romeinse god van de liefde. We kennen hem allemaal wel, dat mollig jongetje met vleugeltjes en een pijl-en-boog. Vandaag doen we een spel dat alles te maken heeft met de liefde <3 <3

Zaterdag 17 februari van 14u00 tot 18u00
DROPPING
Deze zaterdag worden jullie op een TOP SECRET locatie gedropt. Jullie moeten zelf jullie weg terug vinden naar onze geliefde scoutslokalen. SPANNEND!! Zijn jullie klaar voor deze echte scouts uitdaging? Vergeet je fluovest en wandelschoenen niet!

Vrijdag 23 februari 19u00 - Zondag 25 februari 11u30
WEEKEND
OOOOOHHHHH!! Het is zo ver. We gaan op weekend! Voor het thema gaan we wat terug in de tijd. We gaan namelijk terug naar de Grieken en Romeinen. Meer info word nog via mail en onze facebookpagina gedeeld.

Stevige linker,
Kobe, Pieter, Zita, Tom, Kato, Jens en Ruben ;)

DE WET

Wij zijn jonggidsen, jongverkenners
Wij wagen het avontuur
Wij zijn kameraden en willen eerlijk zijn met elkaar
Wij willen samen werken en beslissen
Wij zeggen onze mening en luisteren naar die van anderen
Zelf zet ik al eens de eerste stap
Ik help graag waar ik kan
Ik wil winnen maar kan ook verliezen
Ik respecteer wat waardevol is: de mens, de natuur en het materiaal

FACEBOOKGROEP

Net zoals afgelopen jaren hebben we ook dit jaar een Facebookgroep waarin we de belangrijkste berichten en foto's plaatsen. Deze groep kunnen jullie hier terugvinden. Alle communicatie zal ook nog steeds via mail verstuurd worden.