Kabouters

Leeftijd:
8 tot 11 jaar (enkel meisjes)

PROGRAMMA KABOUTERS

Zaterdag 5 januari: Van 14u00 tot 17u00

SAMENSPEL MET WELPEN: JIN IN LEIDING

Vandaag komen de geweldige en super toffe jins onze taak overnemen! Benieuwd wat voor leuk spel ze voor jullie in petto hebben? Kom dan zeker naar de scouts deze week!

Zaterdag 12 januari

GEEN SCOUTS

Deze week is het GEEN SCOUTS, want jullie super brave leiding is ijverig aan het studeren voor hun examens.

Zaterdag 19 januari: Van 14u00 tot 17u00

EEN TEGEN ALLEN

Kom vandaag bewijzen wat jullie waard zijn en dat de kabouters de beste tak zijn tijdens het een-tegen-allen-spel!

Zaterdag 26 januari: Van 14u00 tot 17u00

SAMENSPEL WELPEN: FILM

Samen met de jongens jongens van de Welpen gaan we vandaag een super spannende film kijken!

Verdere info volgt nog!

Hebt u vragen of iets waar wij op moeten letten?

Dan kan u terecht bij onze communicatieverantwoordelijke Guy Cruysberghs. Je kan hem mailen op volgend adres: guy.cruysberghs@telenet.be hij is ook bereikbaar op het nummer 0474/54.75.24

Ook dit jaar hebben wij een speciale facebookgroep enkel voor ouders van kabouters en leiding. De naam van de groep is “ Kabouters scouts eversel 2018-2019”. Deze is wel enkel voor ouders van kabouters! Jullie moeten lid aanvragen en daarna zal iemand van de leiding je toevoegen.

Jullie favoriete kabouterleiding