Kabouters

Leeftijd:
8 tot 11 jaar (enkel meisjes)

PROGRAMMA KABOUTERS

Zaterdag 20 april van 14:00 tot 17:00

PAASSPEL

Zaterdag 27 april

GEEN SCOUTS

Deze week is het geen scouts. De leiding is op weekend om het kamp te plannen.

Zaterdag 4 mei

30 JAAR SCOUTS EVERSEL

Vandaag organiseert de leiding geen scoutsactiviteiten, doordat onze scoutsgroep haar 30-jarig bestaan viert. Neem je ouders mee en kom dus zeker even meevieren in de namiddag en/of de avond! Zij kunnen iets drinken aan de bar, terwijl er voor de kleine scouters onder ons leuke attracties zullen zijn!

Zaterdag 11 mei: Van 14:00 tot 17:00

JIN IN LEIDING: SAMENSPEL WELPEN

Deze zaterdag hebben de Jins een eigen spel gemaakt voor ons en de jongens van de Welpen!

Zaterdag 18 mei

DAGUITSTAP: DIERENTUIN

Vandaag gaan we op daguitstap naar de dierentuin van Planckendael!

Vedere informatie volgt nog!

Zaterdag 25 mei: Van 14:00 tot 17:00

EXTREME PLEINSPELEN

Op 25 mei doen we pleinspelletjes in extreme modus!

Hebt u vragen of iets waar wij op moeten letten?

Dan kan u in de eerste plaats terecht bij onze communicatieverantwoordelijke Guy Cruysberghs. Je kan hem mailen op volgend adres: guy.cruysberghs@telenet.be. Daarnaast is hij is bereikbaar op het nummer 0474/54.75.24.

Ook kan je ons bereiken via het groepsadres kabouter@scoutseversel.be

Ook dit jaar hebben wij een facebookgroep die bedoeld is voor ouders van kabouters en leiding. De naam van deze groep is “Kabouters scouts eversel 2018-2019”. Deze is wel uitsluitend toegankelijk voor ouders van kabouters! Jullie moeten lidmaatschap aanvragen en daarna zal iemand van de leiding je toevoegen.

DE WET

"De Kabouter volgt de oude wolf, de Kabouter is moedig en houdt vol."

Veel scoutsgroetjes van jullie favoriete Kabouterleiding,

Jorne, Lore, Gythe, Jasper, Wout en Guy