Kapoenen

6 tot 8 jaar

Zaterdag 3 december 2022 van 14u00 tot 17u00
SINTSPEL
Vandaag komt een speciale gast langs op de scouts, helpen jullie ons met deze te ontvangen? En wie weet, wie zoet is krijgt...

Zaterdag 10 december van 14u00 tot 17u00
VERASSINGSACTIVITEIT

Deze namiddag heeft de leiding een leuk verassingsspel voor jullie in petto. Voor meer informatie, hou zeker de facebookgroep in de gaten.

Zaterdag 17 december van 14u00 tot 17u00
PIRATENSPEL

Ahoy kapoenen, hebben jullie het in je om een echte piraat te zijn? Kom deze namiddag in piratenkleren en speel met ons mee als zee-piraten.

Zaterdag 24 december
GEEN SCOUTS

De leiding hoopt alvast voor een mooie, witte kerst! We wensen jullie ook heel fijne feestdagen!.

Zaterdag 31 december 2022
GEEN SCOUTS
Gelukkig nieuwjaar!! Geniet nog maar lekker van jullie vakantie en dan zien we jullie volgende week terug!

Vanaf 12/11 moeten de leden na de activiteit binnen worden opgehaald in de grote hal!

Groetjes van jullie liefste kapoenenleiding xx

Nena, Toon, Axel, Steve, Karlijn en Lenny

ps: wist je dat er een facebookgroep is aangemaakt voor extra communicatie, foto’s… We raden aan om hier lid van te worden, volg de link: https://www.facebook.com/groups/606275781116191/

DE WET

Wij doen ons best om het plezant te maken en een toffe kapoenengroep te zijn!