Kawellen

Leeftijd: 
8 tot 11 jaar (kabouters = meisjes, welpen = jongens)

PROGRAMMA DECEMBER

Voor de activiteiten in december vragen we dat jullie je inschrijven via volgende link: https://forms.gle/NcnANtXdEzusb4m99. Zo kunnen wij zien hoeveel kawellen er gaan komen. We vragen jullie om ten laatste de donderdag van de week dat de activiteit plaatsvindt in te schrijven.


 

Zaterdag 7 december 2019 van 14u00 tot 17u00

KOKEN

Vandaag gaan we een overheerlijke soep eten, hopelijk toch. Of die soep echt overheerlijk zal worden hangt dan ook van jullie af. Jullie zullen deze namelijk zelf moeten koken.

Zaterdag 14 december 2019 van 14u15 tot 16u45

ZWEMMEN

Vandaag nemen we een frisse duik in het zwembad van Lummen. Het zwemmen kost €2 (gelieve de dag zelf gepast te betalen). We spreken af aan het zwembad van Lummen. We vragen jullie dus om zelf vervoer te voorzien. Carpoolen wordt uiteraard toegejuicht.

Zaterdag 21 december 2019 van 17u00 tot 20u00

KERSTFEESTJE

Joepie! Het is weer bijna Kerstmis! Dat gaan we vieren! Kom naar ons supertoffe kerstfeestje in je mooiste kerstoutfit. Kerstmis is ook cadeautjestijd, daarom mogen jullie een leuk cadeautje van rond €3 meenemen. Tijdens deze activiteit zal de leiding eten voor jullie voorzien. Hiervoor vragen we €2 euro (gelieve de dag zelf gepast te betalen).

Zaterdag 28 december 2019 van 14u00 tot 17u00

FILMAVOND

Tijdens deze koude dagen kruipen we gezellig bij elkaar om een filmpje te kijken. 


Stevige linker,

De kawellenleiding
Alexander, Marie, Sammy, Timo, Gythe en Guy 

DE WET

De Kabouter/Welp volgt de oude wolf, de Kabouter/Welp is moedig en houdt vol.