Inschrijven

Inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar (2019-2020) kan vanaf zaterdag 7 september 2019 (enkel) via dit formulier. Inschrijven via deze weg dient elk jaar opnieuw te gebeuren. Je vult dit formulier best in via de computer, via de smartphone kunnen er problemen optreden.

Gelieve bij opmerkingen in te vullen of je de gamel digitaal dan wel in papieren vorm wenst te ontvangen (neem hierbij het milieu in acht aub). De digitale gamel en andere info zal via mail verstuurd worden, dus gelieve eraan te denken dat je een correct mailadres opgeeft (dat regelmatig bekeken wordt) bij je inschrijving (bv. bij jonge leden het mailadres van de ouders en niet van het lid zelf).

Het lidgeld bedraagt 35 euro en dient te worden overgeschreven op BE76 9300 0943 1595 met vermelding van 'voornaam, naam, tak'.

Na het succesvol invullen van dit formulier zal je binnen enkele dagen een bevestigingsmail krijgen van onze groepsadministratie verantwoordelijke: Jarne. Een inschrijving wordt pas als volledig beschouwd wanneer zowel dit digitaal formulier als je betaling goed zijn ontvangen.