Beste inwoners van Eversel en Ubbersel,
Zaterdag 13 maart is het terug papierslag!
Beste leden, ouders, sympathisanten,...

Normaal gezien zouden we zoals andere jaren de papierslag van december helemaal omtoveren in het teken van de warmste week. Aan de lokalen werd de aflopen jaren altijd een gezellige winterbar ingericht.

Op zondag 21 februari is het weer tijd voor onze jaarlijkse spaghettidag! Helaas kunnen wij dit jaar niet zorgen voor een gezellige sfeer wegens corona, maar wees niet ongerust spaghetti kun je nog steeds krijgen, maar enkel op afhaal.

Beste inwoners van Eversel en Ubbersel,
We hebben goed nieuws! De papierophaling door verenigingen mogen terug hervat worden.

Ook in december zullen we helaas het papier niet kunnen ophalen. We hopen dat er snel goed nieuws komt zodat we terug met een alle plezier jullie papier kunnen komen ophalen!

!! Aan de ouders van KAPOENEN en KAWELLEN !! Dit bericht geldt niet voor +12, de jogi’s en givers blijven online activiteiten hebben tot nader order!

Beste leden, ouders en inwoners van Eversel