Nieuws

Deze zaterdag (9/07) is het papierslag, gelieve het papier vóór 9u buiten te zetten.

LET OP! Zaterdag 30/07 is het opnieuw papierslag. Omdat we in augustus op scoutskamp zijn.

Beste leden en ouders,

Beste inwoners van Eversel en Ubbersel,

Zaterdag 14 mei is het zoals gewoonlijk onze maandelijkse papierophaling.
Namiddag is er géén scouts omdat de leiding dan op vorming is.

Stevige linker,
De groepsleiding

Beste ouders en leden,

Door de Covid crisis doen meer en meer mensen beroep op de voedselbank van Sint Vincencius.

Beste spaghetti liefhebbers,
Zoals jullie waarschijnlijk al weten gaan we dit jaar van onze befaamde spagettidag een afhaaleditie maken!

Beste inwoners van Eversel en Ubbersel,

Beste inwoners van Eversel en Ubbersel

Zaterdag 13 november is het weer papierslag! Gelieve het papier zaterdag voor 9u00 buiten te zetten.

Stevige linker,
Leiding Scouts Eversel

Na een noodgedwongen onderbreking vorig jaar hervatten wij dit jaar ook onze bijdrage in het kader van de jaarlijkse 11.11.11.-aktie.

Zaterdag 2/10 zal er na de scouts (17u05) een stand aan de lokalen voorzien worden waar we al onze tweedehands uniformstukken verkopen.