Nieuws

Graag willen we jullie er nog eens aan herinneren dat het de laatste week is om de spaghettikaarten binnen te brengen en online te bestellen!

De deadline is zondag 12 februari!

Stevige linker,

Het is weer zover: onze jaarlijkse spaghettidag komt eraan, joepie!

Deze zal zondag 19 februari doorgaan in de grote feestzaal van St.-Baaf.

Dit jaar is ons Pannenkoeken Festijn terug van weggeweest!

Iedere tweede zaterdag van de maand is het papierslag. Met de hele leidingsploeg en de oudste leden van Scouts Eversel verzamelen we steeds drie containers papier in Eversel en omstreken.

Ook dit jaar organiseren de jins van Scouts en Gidsen Sint-Bavo Eversel hun wereldberoemde Trappistenquiz.

Liefste leden en ouders

Beste leden en ouders

Vandaag is het GEEN SCOUTS, de leiding en jins zijn op planningsweekend om een super tof jaar voor te bereiden.

Tot volgende week!
Leiding Scouts Eversel

Yes, het nieuw scoutsjaar staat voor de deur!

Op zaterdag 3 september van 14u tot 17u gaan we er weer een lap op geven! Om 14u starten we met een show om het jaarthema aan jullie voor te stellen.

Deze zaterdag (9/07) is het papierslag, gelieve het papier vóór 9u buiten te zetten.

LET OP! Zaterdag 30/07 is het opnieuw papierslag. Omdat we in augustus op scoutskamp zijn.