Nieuws

Nog een weekje en we vertrekken al weer naar de (hopelijk) zonnige Ardennen voor een zalig kamp!

Dit weekend zijn weer de jaarlijkse parochiefeesten in Eversel!

Iedereen is een heel weekend van harte welkom!

Zaterdag 13/7 is het weer papierslag. Aangezien het vakantie is, zijn er minder leiding en leden die kunnen komen helpen.

Denk eraan: morgen (zondag 30 juni) van 12u-13u, meteen na het miniweekend, vindt het laatste inschrijvingsmoment voor kamp plaats!

Waar parkeren wanneer je naar de scouts komt?

Beste ouders

Mogen we eventjes jullie aandacht vragen voor onderstaand verzoekje?

*/ JOEPIEEEEEE

Scouts Eversel heeft nog een laatste verrassing in petto voor zijn 30ste verjaardag!

Dankjewel allemaal om dit weekend samen met ons het 30-jarig bestaan van Scouts Eversel te vieren!

Het was een enorm succes!!

Dit weekend is het al zover! Scouts Eversel viert zijn 30-jarig bestaan met een topdag gevuld met plezier en nostalgie!

Heeeeela wij staan gewoon alweer in de Over&Weer !

Doe je mee ?

Misschien hebben jullie vorige zomer op je fietstocht in Berkenbos de prachtige vogelverschrikkers bewonderd?