Beste leden, ouders en inwoners van Eversel

Beste inwoners van Eversel en Ubbersel,

Beste leden en ouders

Beste leden en ouders,
Zoals jullie waarschijnlijk al weten schakelen jeugdwerken over naar code rood.

Door de huidige situatie kunnen we niet veilig van deur tot deur gaan. We zijn dus, met pijn in het hart, genootzaakt om het verkopen en bedelen van ontbijtkorven een jaar uit te stellen.

Stevige linker

Het is nu zaterdag (10/10) weer papierslag.

We hanteren dezelfde maatregelen als vorige maand, zie hiervoor eerdere communicatie en onze site. Gelieve je papier dus op tijd buiten te zetten en zelf niet langs te komen aan de lokalen.

De paskoffer zal er dit jaar anders uitzien dan anders. Er zal geen paskoffer zijn o.w.v Covid. Alleen voor kapoenen die een t-shirt nodig hebben en/of leden die een nieuw sjaaltje willen, kunnen dit aankopen.

Op zaterdag 19 september 2020 is er geen scouts want de leiding is het jaar aan het plannen. Zaterdag 26/09 zijn we terug van de partij!

Aan alle inwoners van Eversel en Ubbersel,

!!! Het is deze zaterdag weer papierophaling !!!

Goed nieuws!