Leeftijd:
8 tot 11 jaar (enkel jongens)

PROGRAMMA WELPEN

1 juni van 14u00 tot 17u00

GEEN SCOUTS

Helaas, het is vandaag geen scouts omwille van examens voor de leiding :(

8 juni van 14u00 tot 17u00

GEEN SCOUTS

Helaas, het is vandaag opnieuw geen scouts. Maar niet getreurd, volgende week gaan we er weer een lap op geven.

15 juni van 14u00 tot 17u00

WATERSPELLETJES

Hopelijk is het vandaag mooi weer want we gaan samen met de kabouters een ongelofelijke waterspelletjes namiddag houden.

P.S. Als je vorige keer tijdens de teerpooteisen niet aanwezig kon zijn dan is er vandaag een kans om dat in te halen.

22 juni van 14u00 tot 17u00

ZWEMMEN Vandaag gaan we zwemmen, meer info volgt.

29 en 30 juni

MINIKAMP

Om het jaar goed af te sluiten gaan we dit weekend al eens in tenten slapen op de Scouts terreinen, ook hierover volgt er nog meer info.

PS Neem regelmatig een kijkje in onze fb-groep: Welpen Scouts Eversel 2018-2019, voor foto’s, extra info etc.
Je kan ook steeds de scoutssite: scoutseversel.be raadplegen of ons een mailtje sturen via welp@scoutseversel.be.

Vele scoutsgroetjes,
Jullie welpenleiding

De wet

De welp volgt de oude wolf, de welp is moedig en houdt vol.